DREVOPLASTOVÉ OBKLADY

Drevoplastový fasádny systém z dielne spoločnosti Werzalit spĺňa všetky kritéria na ochranu Vašej fasády, zaručí Vám maximálny komfort a dizajnérske prevedenie fasády podľa Vašich predstáv. Ich dominantou je vysoko odolný povrch, ktorý chráni fasádu pred všetkými poveternostmými vplyvmi a zároveň ponúkajú výhodu vetraných fasád, ktoré Vám zabezpečia vhodnú klímu Vášho interiéru.

Fasádny profil ,,Structure,, drevoplast

To najlepšie spojenie dreva a plastu

,,Structure,, je vyrobený z inovatívnych drevo-polymérnych kompozitov S2, kombinácia starostlivo triedeného dreva a vysoko kvalitného priemyselného polyméru ako spojiva.

Obsah polyméru zaručuje rozmerovú stálosť, odolnosť proti praskaniu a poveternostným vplyvom a zároveň zabezpečuje jednoduchú údržbu. Vďaka obsahu dreva, sú profily odolné proti nárazu a lámaniu.

Okrem toho drevo, ktoré používa Werzalit je PEFC-certifikované a tiež zabezpečuje pozitívnu eko-bilanciu.

Jeden profil - dva povrchy

Profil ,,Structure,, má dve rôzne štruktúrované povrchy - "linea" a "banda" - a preto je možné použiť ho dvoma spôsobmi, alebo ich kombinovať čo vedie k zaujímavým možnostian dizajnu. Ponukaný v 4 farebných prevedeniach.

Linea

Linea

Banda

Banda

 

Fasádny profil ,,Selecta,, dretrieska

Profil ,,Selecta,, ponúka maximálnu flexibilitu a slobodu pri návrhu. Môžete ho použiť vertikálne, diagonálne alebo horizontálne. Možnosť prevedia v tzv.pórovej štruktúre ,,Colorpan,, až v 50-tich farebných prevedeniach, alebo v drevodekore.

Selecta Selecta Selecta

Fasádny profil ,,Siding,, dretrieska

Tento profil vytvára jednoduché, no zároveň veľmi pôsobivé línie. S jeho textúrou povrchu akrylátu v 72 atraktívnych farbách Vám taktiež otvára širokú škálu dizajnu. ,,Siding,, je k dispozícii v rozsahu šírky 152 mm a je určený výhradne pre horizontálnu montáž s klasickým prekrývajúcim efektom.

Siding Siding Siding


KOMPAKTNÉ FASÁDNE DOSKY

Fasády od Werzalitu - pozvánka k blaženosti

Spoločnosť Werzalit vo svojich produktoch používa len tie najkvalitnejšie, prírodné, tvárne a trvalé drevené hmoty.

Materiál, ktorý je neprekonateľný vo svojej kvalite spája prirodzenosťn povôdných listnatých a ihličnatých drevín s trvanlivou a kvalitnou živicou. Výsledkom je vysoko komprimovaný drevený materiál, ktorý sa vyznačuje vlastnostami:

- dekoratívnýFasáda Werzalit

- samonosný

- nárazuvzdorný

- odolný proti poveternostným vplyvom (mrazu, teplu)

- odolný voči vlhkosti

- ľahko opracovateľný a montovateľný

- tuhý, nehrdzavejúci, ľahko umývateľný

- odolný voči mechanickému opotrebovaniu

- tvarovo stabilný

 

 

 

Všetky produkty od spoločnosti Werzalit boli podrobené najnáročnejším laboratórnym testom a klimatickým skúškam v najtvrdších podmienkach, ktoré zaručujú ich kvalitu.

 

Prevetrávané fasády od Werzalitu Vám už na prvý pohľad ponúkajú niekoľko výhod:

Werzalit

- nárazuvzdorný povrch

- kreatívna sloboda návrhu

- veľká rozmanitosť farieb a dekorov

- stála farebnosť

- 10 ročná záruka

 

Kompaktné dosky Cladding

Tieto dosky sú ideálne pre plošne uzatvorené fasády, ale taktiež pre balkóny. Sú obojstaranne povrchovo upravené. Tieto dosky od Werzalitu sú najkvalitnejším komponentom Vašej fasády podobne ako obľúbený Fundermax.

 

Základné technické údaje:

Kompaktné doskyKompaktná doska

Formáty: 2180 x 1020 mm / 3050 x 1320 mm / 3650 x 1320 mm
Hrúbka: 6 / 8 mm
Povrch: Dekoratívny náter

 

Okrem základných farieb, ponukáme prevedenie v drevodekore a špeciálnych kolekciách ,,Silver Crystal,, a ,,Stone decors,, (vzorkovník viď katalóg na stiahnutie)

Dopytový formulár





Späť